top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Viviron voitti toisen Suolakupin sekunnilla

Toinen Suolakuppi sunnuntaina ratkaistiin klassisissa veneissä sekunnin erolla Viviron II:n ja La Jolla II:n välillä. Göteborgin ekoissa erot olivat huomattavasti suuremmat, kun Natalia tuli maaliin lähes 15 minuuttia ennen toiseksi sijoittunutta Pirri VI:ta.

Veneet olivat tasaisessa rintamassa vielä lähdössä.

Suolakupin toinen osakilpailu purjehdittiin kesäisessä elokuun säässä Loviisanlahdella. Sää oli aurinkoinen ja lämmin ja tuuli noin 3 sekuntimetrin kaakkoinen.


Epätavalliset tuuliolosuhteet olivat näköjään haastavat kippareille ja johtivat suuriin eroihin veneiden välillä. Ensimmäinen klassinen vene oli maalissa 38 minuttia enne viimeistä ja ensimmäinen Göteborgin eka 45 minuuttia ennen viimeistä.


Klassisissa veneissä ero Magnus Johanssonin ja Vivi Johanssonin Viveron II:n ja Pekka Taipaleen La Jolla II:n välillä oli vain sekunti. Sandö miehistönään Dick Lindfors ja Roger Wide oli kolmas 80 sekuntia myöhemmin.


Göteborgin ekoissa Karl-Henrik Stålström oli ylivoimainen ja tuli maaliin lähes 15 minuuttia ennen toiseksi sijoittunutta Minna Lahtista Pirri VI:ssa. Lahtinen purjehti kuitenkin hienosti ensimmäisen kerran yksin.


Kolmas osapurjehdus Suolakupissa purjehdistaan sunnuntaina 21. elokuuta. Kilpailussa lasketaan veneen kolme parasta sijoitusta neljässä purjehduksessa.
97 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page