top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Tilaa Klassisten Veneiden purjehdustakki!


Nyt voit tilata purjehdustakin Klassisten Veneiden logolla.

Sinä valitset mallin ja koon, kerrot siitä seuralle ja maksat etukäteen. Seura huolehtii sen jälkeen takin hankinnasta ja brodeerauksesta ja toimittaa valmiin takin sinulle.

Toimi näin: 1. Mene johonkin osoitteista alempana. Malli Captain Corsaire: https://thenauticalcompany.com/breton-smock-navy-blue/prod_124.html https://thenauticalcompany.com/red-brick-fisherman-s-smock.html Malli Muosqueton: https://thenauticalcompany.com/traditional-smock-navy-blue.html Malli Saint James Clothing: https://thenauticalcompany.com/breton-fishermans-smock/prod_76.html https://thenauticalcompany.com/saint-james-fishermans-breton-smock-navy-blue.html 2. Valitse koko ja katso hinta.


3. Älä osta takkia tässä verkkokaupassa! Lähetä tilauksesi Klassisten Veneiden sähköpostiin klaba.klave@gmail.com (aiheella Purjehdustakki). Kerro sähköpostissa tilauksesi koon ja mallin. Kerro nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi.

4. Maksa takin hinta*) + brodeerausmaksu 5 €/kpl Klassisten Veneiden pankkitilille FI97 4055 0012 1539 75 viimeistään 22. marraskuuta (kirjoita Purjehdustakki viestikenttään). *) Hinta on punnissa, joten muunna se euroksi laskemalla hinta * 1,16, ennen kuin maksat. Esimerkiksi 47 puntaa * 1,16 = 54,52 euroa + 5 euroa = 59,52 euroa maksettavaa.

Kun olet lähettänyt tilauksen seuran sähköpostiin klaba.klave@gmail.com ja maksanut maksun seuran pankkitilille FI97 4055 0012 1539 75 viimeistään 22.11., seura tilaa takit ja vie ne brodeeraukseen. Kun takkisi on valmis, saat tiedon siitä sähköpostilla tai puhelimitse - muista siis kertoa yhteistietosi tilauksessa!

Jos sinulla on kysyttävää voit olla yhteydessä seuran varapuheenjohtajaan Magnus Johanssoniin, puhelin 050 320 5475.

22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yleisöllä on mahdollisuus päästä vesille klassisilla purjeveneillä sunnuntaina Loviisassa. Loviisan Klassiset Veneet järjestää sunnuntaina perinteisen laivuepurjehduksen, jossa kiinnostuneille tarjota

Klassisten Veneiden kausi avataan Juhannuspurjehduksella Svartholmaan sunnuntaina 20.6. Lähtö Laivasillalta klo 13. Ota mukaan omaa syötävää ja juotavaa - ja soittimia jos löytyy!

bottom of page