top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Styrelsen fick nya medlemmar

Fyra nya medlemmar valdes till styrelsen vid Klassiska Båtars extra medlemsmöte 26.9. Styrelsen har således åter stadgeenligt antal medlemmar.


De nya styrelsemedlemmarna är Robert Laakso, Cosmo Mether och Fred Owren, som alla är unga aktiva seglare i föreningen. Till styrelsen valdes också Minna Strengell, som tidigare i år kallades till sekreterare i föreningen. I styrelsen fortsätter ordförande Dierk Kühn, vice ordförande Magnus Johansson, kassör Juhani Ahti och Svante Ahlroth. Styrelsemedlemmarna Klas Holmberg, Jan Sandqvist, Mikael Stenberg och Anders Weckström hade av olika orsaker önskat lämna styrelsen. Klas Holmberg kommer dock i mån av möjlighet att delta i styrelsens verksamhet som sakkunnig.


Vid extra mötet rapporterades att renoveringen av fasaden vid föreningens boda på Skeppsbron har inletts och att byggandet av båttaket inleds inom kort. Extra mötet beslöt också att festmiddagar inte längre finansieras med föreningens medel och att julfesten i år arrangeras 29.11 i Degerby Gille.

23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page