top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Small Ship's Race lauantaina 18.7.

Small Ship's Race purjehditaan Klassisten Veneiden järjestämänä tulevana lauantaina 18.7. Loviisassa. Tapahtumaan osallistuvat klassiset veneet, Göteborgin ekat, Zoom- ja E-jollat sekä köliveneet.

Lähtö ja maali on köliveneille Tullisillalla ja muille luokille Laivasillalla. Ensimmäinen lähtö on kello 11 (jollilla kello 11.15) ja toinen lähtö kello 13 (jollilla kello 13.15). Köliveneillä on vain yksi lähtö.

Klassiset veneet ja Göteborgin ekat purjehtivat perinteistä rataa Laivasillalta Dunkahällille ja Sahaniemen kautta takaisin Laivasillalle. Zoom- ja E-jollat purjehtivat kevytvenerataa kaksi kierrosta ja kilpailua voi kokonaisuudessaan seurata maista käsin Laivasillalta. Köliveneet kiertävät kierroksen Svartholman ympäri. Kaikki veneet tervehtivät yleisöä kunniakäännöksellä maaliintulon jälkeen. Ilmoittautuminen tapahtuu Klassisten Veneiden tiloissa Laivasillalla lauantaina kello 9-10. Ilmoittautumismaksu on 20 euroa/vene - vain käteinen maksu. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös ostaa Loviisan Klassisten Veneiden viirin à 20 euroa!

Kipparikokous on kello 10.15 koordinaattikivellä Klassisten Veneiden laiturin yhteydessä. Kipparikokouksessa tulee jokainen kisaan osallistuva vene olla edustettuna. Palkintojenjako suoritetaan lauantaina kello 18 Klassisten Veneiden pihalla Laivasillalla. Palkintojenjaon jälkeen voi pihalla nauttia akustisesta musiikista irlantilaiseen tyyliin Drunks With Knives -yhtyeen esittämänä.


63 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page