top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Robin otti voiton toisessa Suolakupissa

Robin miehistönä Dierk ja Jesse Kühn otti voitkon Klassisten Veneiden Suolakupin toisessa osapurjehduksessa sunnuntaina. Toiseksi sijoittui Karl-Henrik Stålströmin Tom, joka jäi voittajasta vain yksitoista sekuntia, ja kolmanneksi Viviron II kipparina Magnus Johansson ja gastina Markku Ahleskog.


Nopeimmat veneet - taustalla Viviron II, etualalla Jade.

Tuulet olivat taas rauhallisia, kun toinen osakilpailu Klassisten Veneiden Suolakupissa purjehdittiin sunnuntaina. Parhaimmillaan etäläinen tuuli yltyi kolmeen metriin sekunnissa, mutta monin paikoin radalla tuulen voimakkuus putosi noin metriin sekunnissa. Myös tämä osapurjehdus vaati siis kippareilta taktista silmää ja onnea valinnoissa.


Viviron II miehistönä Magnus Johansson ja Markku Ahleskog purjehti maaliin selvästi nopeimpana veneenä ja sijoittuivat tasoituksen jälkeen kolmanneksi. Karl-Henrik Stålström Tom-veneessä purjehti vahvan kisan ja sijoittui yhteenvedossa toiseksi. Dierk Kühnin kipparoima Robin purjehti taas tasaisesti ja otti voiton tasoituksen jälkeen. Ruth miehistönä Anders Weckström ja Stephen Vanstone yllätti sijoittumalla neljänneksi.


Göteborgin ekoissa Herbert ja Mikael Stålströmin Pirri VI tuli nytkin maaliin ensimmäisenä ennen Bo Nordmania Elvi-veneessä.


Sunnuntain kisaan osallistui kaksitoista venettä, joista yksitoista purjehti maaliin. Ero ensimmäisen ja viimeisen veneen välilillä tasoitusten jälkeen oli nyt 15,6 minuuttia, kun se Suolakupin ensimmäisessä osapurjehduksessa edellisenä sunnuntaina oli 7,4 minuuttia. Kolmas Suolakuppi purjehditaan sunnuntaina 15.8.


Klassiset veneet:

1) Robin (Dierk Kühn/Jesse Kühn) aika tasoituksen jälkeen 4717 sekuntia, 2) Tom (Karl-Henrik Stålström) 4728, 3) Viviron II (Magnus Johansson/Markku Ahleskog) 5133, 4) Ruth (Anders Weckström/Stephen Vanstone) 5143, 5) Signe (Eddie Berglund/Tapani Salonen) 5202, 6) Jade (Antti Muuronen/Eija Muuronen) 5291, 7) Sandö (Dan Henriksson/Peter Kähärä, Tom Wide) 5293, 8) Janne (Jens Sjöblom) 5394, 9) Josep (Markus Verronen/Anna Verronen, Marja Hytönen) 5654. Maija (Peter Jönsas) DNF.


Göteborgin ekat:

1) Pirri VI (Herbert Stålström/Mikael Stålström) purjehdittu aika 5797 sekuntia, 2) Elvi (Bo Nordman) 5985.



23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page