top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Äyskäri päättää purjehduskauden

Loviisan Klassiset veneet päättää lauantaina kautensa perinteisesti Äyskäri-purjehdukseen päivällä ja päättäjäisjuhlaan illalla.


Äyskäri-kilpailu purjehditaan kuten aikaisempina vuosina Laivasillalta Siksalan ympäri ja takaisin. Lähtö noin 5 meripeninkulman radalle tapahtuu Laivasillalta klo 13. Klassisilla veneillä ja Göteborgin ekoilla on tällä kertaa kokeneita purjehtijoita muilta paikkakunnilta vierailevina miehistöinä.


Tämän vuoden Äyskärissä purjehtivat myös kauden päättäjäisiin kutsutut köliveneet ns. LYS-luvuilla, jossa purjehdusaika muunnetaan venetyypin vertailuluvulla. Svartholman ympäri purjehdittavaan kisaan osallistuvat muun muassa X 50- vene Helsingistä ja Swan 371 -vene Espoosta. Köliveneet kokoontuvat Laivasillalle, mutta lähtevät Tullisillalta klo 13. Myös köliveneet tulevat maaliin Laivasillalla.


Kipparikokous on koordinaattikivellä Laivasillalla lauantaina 5.9. klo 12.00.


Purjehdusten jälkeen on Klassisten veneiden kauden päättäjäisjuhla klo 18 palkintojenjakoineen seuran pihalla Laivasillalla.


17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yleisölle avoin laivuepurjehdus

Yleisöllä on mahdollisuus päästä vesille klassisilla purjeveneillä sunnuntaina Loviisassa. Loviisan Klassiset Veneet järjestää sunnuntaina perinteisen laivuepurjehduksen, jossa kiinnostuneille tarjota

Juhannuspurjehdus Svartholmaan sunnuntaina 20.6.

Klassisten Veneiden kausi avataan Juhannuspurjehduksella Svartholmaan sunnuntaina 20.6. Lähtö Laivasillalta klo 13. Ota mukaan omaa syötävää ja juotavaa - ja soittimia jos löytyy!

bottom of page