top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Viviron II otti ensimmäisen kiinnityksen Suolakupissa

Magnus Johanssonin ohjaama Viviron II otti ensimmäisen kiinnityksen vuoden Suolakupissa klassisille veneille ja Göteborgin ekoille. Noin 5 sekuntimetrin itäisessä tuulessa Loviisanlahdella Johansson voitti sunnuntauna ennen Pekka Taipaletta La Jolla II:ssa. Kolmas lopputuloksissa oli Dierk Kühn Robin-veneellä.

Viviron II, Elvi ja La Jolla II valmistautuvat lähtöön.

Kesän Suolakupin aloitus purjehdittiin hienoissa olosuhteisa. Itäinen tuuli, joissa puuskat ylsivät lähes 10 metriin, pyöri ajoittain radalla Laivasillalta Dunkahällin ja Kråkholmin kautta ja asetti vaatimuksia miehistöjen tarkkavaisuudelle ja linjavalinnoille. Maalissa kipparit olivat yleisesti tyytyväisiä olosuhteisiin.


Magnus Johansson ja Pekka Taipale karkasit nopeissa veneissä jo aikaisessa vaiheessa kanssakilpailijoista, mutta Dierk Kühnin ja Gertrud-veneen Olli Vanteen suoritukset olivat myös ehjät.


Göteborgin ekojen luokassa Bo Nordman purjehti Elvi-veneessään maaliin ensimmäisenä ylhäisessä yksinäisyydessä. Toiseksi tuli Robin Fröberg Juanitalla ja kolmanneksi Minna Lahtinen Mimmillä.


Suolakupin toinen osapurjehdus neljästä purjehditaan tulevana sunnuntaina. Lähtö on tavalliseen tapaan klo 13.20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page