top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Valmistautumista kesää varten

Jäsenaktiivit ovat kevään aikana tehneet ahkerasti työtä valmistaakseen Klassisia Veneitä kesäkautta varten.


Liikeaittojen rappuja korjattiin.

Perinteiset kevättalkoot keräsivät suuren joukon jäseniä ja poijujen korjaustyöt laiturilla toteutettiin ulkoisen ammattilaisen toimesta.


Kevättalkoissa toukokuun alussa järjestettiin liiketilat läntisessä aitassa kuntoon ja korjattiin näiden tilojen raput. Myyntitiloilla on tänä kesänä uudet vuokralaiset.


Kevättalkoissa siivottiin piha ja lähiympäristö, puhdistettiin ja testattiin grillit talvisäilytyksen jäljiltä ja maalattiin molempien aittojen läntiset seinät.


Huonot poijut vaihdettiin uusiin.

Klassisten laiturin poijujen korjaustyöt on seuran suurimpia projekteja tällä kaudella. Monien painojen, kettinkien ja poijujen kunto osoittautui heikoksi. Kaikki poijut tarkistettiin. Aikansa eläneet vaihdettiin uusiin ja poijut järjestettiin uudestaan siisteihin riveihin.


Työ suoritettiin yhden päivän aikana A. Kupsu Oy:n toimesta ja jäsenaktiivien avustuksella. Poijujen numerointi päivitetään lähiaikoina. Hallituksen suunnitelmissa on myös asentaa laituriin pelastusköydet. Uusi vesipumppu on hankittu ja se on laiturin veneiden käytössä.


Ilmainen sauna seuran aitassa jäsenille tiistaisin klo 17-21 alkaa 4.6. Ilmoita puhelinnumeroon 041 3147 569 kun haluat saunoa!6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page