top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Tila vuokralle keskellä Laivasiltaa!

Toimitila parhaalla paikalla Laivasillalla Loviisassa tarjotaan vuokralle touko-syyskuulle. Aitta, joka sijaitsee keskellä Laivasiltaa, soveltuu esimerkiksi pienemmälle myynti- tai näyttelytoiminnalle.


Oikeanpuoleinen aitta tarjotaan vuokralle kesäksi.

Aitan omistaa Loviisan Klassiset Veneet ja siinä on tilaa noin 25 neliömetriä. Aitta on hyvässä kunnossa ja sähköistetty. Kyselyjä vuokrauksesta voi osoittaa Fred Owrenille, puhelinnumero 0400138709, tai sähköpostilla osoitteeseen klaba.klave@gmail.com.


Vieressä olevassa aitassa toimii myös kesällä 2024 myymälä.


Laivasilta on Loviisan kesän suosituin vierailukohde ja houkuttelee vieraita läheltä ja kaukaa ravintoloillaan ja tapahtumillaan.


Laivasillalla järjestetään suuri määrä tapahtumia kesän aikana, kuten juhannusjuhla, purjehdus- ja soutukilpailuja, joista suurin on Smalls Ships' Race heinäkuussa, sekä festivaali Saltfest.


Laivasillalta löytyy suosittuja kesäravintoloita ja Loviisan vierasvenesatama. Myös Merenkulkumuseo, pakettijahti Österstjernan, vuorovene Svartholmaan, risteily m/s J.L. Runebergilla ja pienvenesatam 150 veneelle tuovat paljon vierailijoita alueelle.


199 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page