top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Suolakuppi käynnistyy sunnuntaina 2.8.

Klassisten Veneiden perinteinen purjehduskilpailu Suolakuppi käynnistyy tulevana sunnuntaina 2. elokuuta. Lähtö tapahtuu kello 13 Laivasillan edustalla ja kipparikokous pidetään kello 12.15 (huomioi aika) koordinaattikivellä.


Suolakuppi-kilpailu käydään neljänä osapurjehduksena ja tänä vuonna neljänä sunnuntaina peräkkäin, eli 2., 9., 16. ja 23. elokuuta. Lähtö tapahtuu aina samaan aikaan, eli kello 13.


Suolakuppi on Café Saltbodanin perustama kilpailu, joka on purjehdittu jokaisena kesänä sitten 1993. Voittaja vuonna 2019 oli köliveneissä Magnus Johanssonin Viviron II, talonpoikaisveneissä B G Blomqvistin Sandö ja Göteborgin ekoissa Nenne Ståhlströmin Natalia. Tänä vuonna köliveneet ja talonpoikaisveneet purjehtivat omilla tasoituksillaan samassa luokassa, kun Göteborgin ekat jatkavaat omana luokkanaan.


Kaikki purjehtijat ja jäsenet ovat tervetulleita Suolakupin käynnistykseen sunnuntaina! Purjehtijat voivat ilmoittautua etukäteen sähköpostiosoitteeseen svante.ahlroth@sulo.fi tai soittamalla numeroon 040 5146 866. Muutoin ilmoittautuminen tapahtuu kipparikokouksessa.

9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yleisölle avoin laivuepurjehdus

Yleisöllä on mahdollisuus päästä vesille klassisilla purjeveneillä sunnuntaina Loviisassa. Loviisan Klassiset Veneet järjestää sunnuntaina perinteisen laivuepurjehduksen, jossa kiinnostuneille tarjota

Juhannuspurjehdus Svartholmaan sunnuntaina 20.6.

Klassisten Veneiden kausi avataan Juhannuspurjehduksella Svartholmaan sunnuntaina 20.6. Lähtö Laivasillalta klo 13. Ota mukaan omaa syötävää ja juotavaa - ja soittimia jos löytyy!

bottom of page