top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Suolakupin voittajat selvillä

Suolakupin voitot selvisivät kolmannessa osapurjehduksessa sunnuntaina ennen viimeistä kisaa tulevana sunnuntaina. Klassisissa veneissä Magnus Johanssonin Viviron II:n ja Göteborgin ekoissa Bo Nordmanin Elvin johto on muiden saavuttamattomissa, mutta muista sijoituksista purjehditaan vielä Suolakupin päätöskisassa.


Magnus ja Vivi Johansson voittivat Viviron II:lla.

Sunnuntain olosuhteet olivat Loviisanlahdella lähes samat kuin viikkoa aikaisemmin. Heikko noin kolmen sekuntimetrin itäkakkoinen tuuli ei tälläkään kertaa suosinut joitakin veneitä ja erot kasvoivat suuriksi hitaassa kisassa.


Nopein vene, eli Viviron II selvitti purjehduksen 65:ssä minuutissa, kun sen aika ns. normaaleissa olosuhteissa on noin 20 minuuttia alhaisempi. Hitain vene tarvitsi 2,77 merimailin taipaleeseen tällä kertaa noin 100 minuuttia. Voittajan ero toiseksi tulleeseen veneeseen oli lähes 20 minuuttia.


Viviron II, miehistönään Magnus Johansson ja Vivi Johansson, otti sunnuntaina kolmannen voiton Suolakupissa. Se tarkoittaa, että vene varmisti jo voiton tämän vuoden Suolakupissa. Toiseksi purjehti Robin, miehistöllä Dierk Kühn ja Jesse Kühn. Kolmas oli Dan Henrikssonin ja Tom Widen Sandö ja neljäs Olli Vanteen ja Peter Jönsaksen Gertrud.


Göteborgin ekojen luokassa Bo Nordman veneellään Elvi varmisti niin ikään kokonaisvoiton Suolakupissa voittamalla myös kolmannen kerran.


Neljäs ja viimeinen osapurjehdus tämän vuoden Suolakupissa purjehditaan tulevana sunnuntaina. Lähtö on klo 13.


27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page