top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Loviisan venetorilla voi ostaa tai myydä veneen

Loviisan Klassiset veneet avaa venetorin kesän Small Ship’s Race -purjehdustapahtuman yhteydessä 20.-21. heinäkuuta. Venetori järjestetään Loviisan Laivasillalla ja on avoin kaikille, jotka haluavat myydä tai ostaa veneen.

Klassiset veneet -yhdistys toivoo, että venetori kiinnostaa veneenomistajia, jotka haluavat myydä, tai vain esitellä veneensä, sekä halukkaita ostajia seudulla. Venetori järjestetään sekä uivana Klassisten veneiden laiturilla että maalla Loviisan Laivasillalla. Venetorista kiinnostuneet voivat etukäteen ilmoittautua Klassisten veneiden varapuheenjohtajalle Anders Weckströmille puhelinnumeroon 040 5546617.


Klassiset veneet Loviisassa juhlii yhdistyksen 30-vuotistaivalta yleisölle suunnatulla paraatipurjehduksella Small Ship’s Race -purjehdustapahtuman yhteydessä Laivasillan edustalla sunnuntaina 21. heinäkuuta.

Kiinnostuneet voivat osallistua gasteina, eli miehistönä paraatipurjehduksen veneissä. Yleisölle on Laivasillalla tarjolla myös ruokaa ja elävää dixiemusiikkia.


Vuonna 1991 käynnistynyt Small Ships Race -purjehduskilpailu on tarkoitettu kaiken tyypillisille klassisille veneille. Se on joka kesä ollut suosittu tapahtuma Loviisassa sekä purjehtijoille että suurelle yleisölle.

Parhaimmillaan kisaan osallistui yli 50 venettä seitsemästä maasta.

– Toivotamme erityisesti Göteborgsekojen purjehtijoita mukaan tänä vuonna. Jollat purjehtivat omassa luokassa ja omalla radalla. Lisäksi köliveneet purjehtivat Svartholman ympäri, johon kaikki venetyypit Lys-luvulla ovat tervetulleita. Näkisimme tässä purjehduksessa mielellämme kansanveneitä, aivan erityisesti seudulla rakennettuja, sanoo Loviisan Klassisten veneiden puheenjohtaja Dierk Kühn.

Venetori järjestetään sekä uivana Klassisten veneiden laiturilla että maalla Loviisan Laivasillalla. Kuva: Willy Johansson.

51 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page