top of page
Etsi
  • Writer's pictureKlassiska Båtar

Dierk Kühn jatkaa puheenjohtana

Klassisten Veneiden vuosikokous 12.6. valitsi Dierk Kühnin jatkamaan seuran puheenjohtajana. Vuosikokous päätti myös toteuttaa kesän purjehdukset suunnitellusti ja hyväksyi talous- ja toimintasuunnitelman tulevalle kaudelle.

Kesän purjehdusten ohjelma on seuraava:

14.6. Yhteispurjedus, 5.7. Laivuepurjehdus, 18.7. Small Ship's Race, 2., 9., 16. ja 23.8. Suolakuppi, 5.9. Äyskäri. Kipparikokous aina klo 12.30 ja lähtö klo 13.00. Small Ship's Racessa ilmoittautuminen on klo 9-10, kipparikokous klo 10 ja lähtö klo11.

Vuosikokous päätti myös, että jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 euroa. Samalla seura luopuu perhejäsenyydestä. Se tarkoittaa, että seuralla tästä lähtien on vain yksittäisiä jäseniä. Uudet jäsenet voivat edelleen ilmoittautua kätevimmin lomakkeella osoitteessa https://www.klave.org/liity-jaseneksi. Jäseneksi voi ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen klaba.klave@gmail.com (muista silloin kertoa yhteystiedot!) tai henkilökohtaisesti johtokunnan jäsenelle (katso https://www.klave.org/info).

Vuosikokous valitsi johtokunnan jatkamaan tehtävässään. Johtokunnan kokoonpano on siis Dierk Kühn (puheenjohtaja ja satamakapteeni), Magnus Johansson (varapuheenjohtaja), Minna Strengell (sihteeri), Juhani Ahti (rahastonhoitaja), Svante Ahlroth, Fred Owren, Cosmo Mether ja Robert Laakso.

19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yleisölle avoin laivuepurjehdus

Yleisöllä on mahdollisuus päästä vesille klassisilla purjeveneillä sunnuntaina Loviisassa. Loviisan Klassiset Veneet järjestää sunnuntaina perinteisen laivuepurjehduksen, jossa kiinnostuneille tarjota

Juhannuspurjehdus Svartholmaan sunnuntaina 20.6.

Klassisten Veneiden kausi avataan Juhannuspurjehduksella Svartholmaan sunnuntaina 20.6. Lähtö Laivasillalta klo 13. Ota mukaan omaa syötävää ja juotavaa - ja soittimia jos löytyy!

bottom of page